Gekkosziget
Terrarium

Egyedi terráriumot szeretne?

Repashy, pangea és a többi tápokról pár szóban. Miért is jó ez?

 

 

 

 

 

 

Mint már azt korábban olvashattátok weboldalainkon, a nappali gekkók, vitorlás gekkók, anoliszok, leguánok, szkinkek és egyéb hüllők számára nagyszerű tápanyagforrást jelentenek a Repashy, pangea pépek. A gyümölcsevő fajok táplálékának nagyobb részét is kiteheti. Ezek a készítmények kiváló fehérje-, zsír-, és kalciumtartalmúak, így nagyban hozzá tudnak járulni kedvenceink egészségének megőrzéséhez.

Kaphatóak a tenyésztett rovarral dúsított verziók is üzletünkben, mely vegyes étrendű agámák számára is adható.

Így használd őket: egy rész port kell két rész vízzel összekeverni. Az elején kissé folyós állagú lesz, de rövid idő alatt összeáll és a ketchup-hoz hasonló pudingot kapunk. (Ha a keverék tetején kialakul egy vízréteg, akkor vaszínűleg túl sok vizet tettünk a porhoz. A táplálékot ha az állat 24 órán belül nem fogyasztja el, akkor érdemes eltávolítani a maradékot és új adaggal kínálni.

 

Fontos! A gekkóknak szüksége van gyümölcs alapú étrendre ( nektárra) amit a gyümölcsös ízű tápokból nyer ki, pl : papaja, mangó, dinnye, banános táp stb.

Viszont szüksége van ezeken felül rovar alapú étrendre is! Ezért használj olyan tápokat is amiben van rovar is részben, hogy az állati eredetű fehérjét is kitudja elégíteni a kis hüllőnk. Ilyen táp pl a pangea fügés rovaros többek között.  

Illetve van olyan cég akik arra esküdnek, hogy a rovaralapú táplálás egyedül fontos! Használhatsz ilyen tápot is, ez a Balack Panther Zoological! De adhatod felváltva a rovarosat a nektárossal is! 

Ha megfelelően használod ezeket a tápokat, akkor nem is szükséges élő rovarokkal etetned állatod! Persze ettől függetlenül ajánlott néha egy kis friss tücsök !

Mesterséges hozzávalóktól mentes termék, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz!

Webshop rendelés itt!!!

Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 3 [link] => https://www.petking.hu/ [image] => krepy-1.jpg [text] => [status] => 1 ) )
https://www.petking.hu/